O nama | Restoran | Sport i rekreacija | Planinarenje | Auto kamp | Kontakt

     
 

Organiziramo planinarske izlete na obližnje planine Vlašić, Vranica i slično, posjete planinarskim domovima, kampiranje i obilazak značajnih kota i prirodnih ljepota obližnjih planina, a posebno zimi i do kasnog proljeća "turno" (hodanje na skijama) i rekreativno skijanje.

Osobnim angažmanom želimo organizirati kvalitetniju ponudu i bolje poznavanje planina u BiH, posebno Vlašića i Vranice. Pored postojećih planinarskih objekata na Vlašiću (Devečani, Konjska...) ukazala se potreba da se ide u dubinu planine, te smo na najljepšem dijelu Vlašića sagradili objekt za smještaj planinara (Ljuta Greda - 1744 metara).

Taj dio Vlašića je visoravan na sjeveroistočnoj strani, sa velikim brojem izvora i pašnjaka i sa kojeg se pruža veličanstven pogled na veći dio Bosne.

Posebno je zanimljiv prilaz sa jugoistočne strane dolinom rijeke Bile, kanjonom riječice Kozice sa puno virova i nekoliko vodopada. I drugi planinarski putovi su dojmljivi, sa platoa Babanovca preko Šantića i Kraljice, ili sa platoa Galica preko Devečana do Ljute Grede.

Pri povratku vrijedi posjetiti franjevački samostan u Gučoj Gori (izgrađen 1857. godine) u podnožju Vlašića gdje obično dolazi autobus.

U zimskom periodu Vlašić je zanimljiv za rekreativno skijanje, a posebno je atraktivan za turno skijanje do u kasno proljeće. U našem Motelu nudimo Vam udoban boravak uz domaće specijalitete.

Dobro došli i ugodan boravak želi Vam obitelj Lovrinović.
 


Klikom na fotografiju možete ju pogledati u punoj veličini.

 

Planinarenje, turno skijanje, kampiranje i boravak u prirodi.
Privatna planinarska kuća ispod vrha Vlašića, Panje - 1630m, alpski ambijent.
 


Klikom na fotografiju možete ju pogledati u punoj veličini.

 
     
Copyright Motel Carousel 2009  wizzard